play

Columbus hävisi kotikentällään kolmannen kerran peräkkäin

Laine ei yltänyt Bruinsia vastaan pisteille. 
LEHTIKUVA/AFP

Laine ei yltänyt Bruinsia vastaan pisteille. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Columbus Blue Jackets hävisi kolmannen peräkkäisen NHL-kotiottelunsa, kun Boston Bruins haki Columbuksesta 4–0-vierasvoiton. Linus Ullmark pysäytti Bruinsin maalilla 30 laukausta.

Kyynärpäävammastaan vastikään toipunut Columbuksen suomalaishyökkääjä Patrik Laine laukoi neljä kertaa kohti Bostonin maalia, mutta pisteitä ei syntynyt. Toinen Columbuksen suomalaishyökkääjä Joona Luoto oli loukkaantumisen takia sivussa pelistä.

–  Meidän täytyy olla kilpailullisempia yksi vastaan yksi -tilanteissa. Emme voi huijata itseämme ja sanoa, että meillä kävi vain huono tuuri. Tässä ei ole selityksiä. Taistelutahto erityisesti toisessa erässä ja osassa ensimmäistä erää oli sellainen, että kavereiden läpi oli vain liian helppo mennä, Blue Jacketsin valmentaja Brad Larsen sanoi NHL:n nettisivuilla.

Islanders teki alivoimaennätyksen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Carolina Hurricanes isännöi New York Islandersia, joka vei voiton lukemin 6–2. Vieraskentällä pelannut Islanders tuplasi viimeisessä erässä maalisaaliinsa, mutta Hurricanes jäi toisen erän maaliensa varaan. New Yorkin kuudes maali lähti Zach Parisen mailasta ja osui tyhjään maaliin.

Carolinan Sebastian Aho ennätti 18 peliminuuttinsa aikana laukoa kahdesti kohti Islandersin maalia, mutta jätti kaukalon pisteittä. Aho ja Teuvo Teräväinen saivat plus/miinus-tilastoonsa pakkasmerkinnän –3.

–  Täytyy antaa heille tunnustusta, he pitivät pelinsä yksinkertaisena ja toimittivat kiekon sinne, minne pitikin. He eivät antaneet meidän luoda painetta. He laittoivat meidät tekemään virheitä, ja se on meidän pelityylimme. He tekivät sen meille, Hurricanesin Jordan Staal myönsi.

Islanders on selvittänyt kauden ensimmäisissä kahdeksassa pelissään kaikki 28 alivoimaansa päästämättä ainuttakaan maalia, mikä on NHL:n ennätys alivoimapelin tehokkuudessa kauden alussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

New Jersey Devils piti Colorado Avalanchen nollilla ja vei 1–0-voiton Jack Hughesin kolmannen erän ylivoimamaalilla 1–0.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi