play

Corazon Combo ja Beat It ravasivat karsintavoitot Gävlessä

STT-Lehtikuva

Star-Racingin ja Wipunen varainhallinnan Corazon Combo voitti oriiden/ruunien E3-karsinnan Ruotsin Gävlessä torstaina. Iiro ja Joonas Uutisen omistama Beat It oli upea voittaja tammakarsinnassa.

Pekka Korpi ajoi Corazon Combolla päättäväisesti eteenpäin. Marko Korven valmentama Jax Journey oli keulassa. Claes Sjöström luopui vetotöistä, kun Korpi vyöryi rinnalle.

Corazon Combo hallitsi ja voitti ajalla 11,6a/1  640m. Jontte Boyn SE on kymmenyksen nopeampi. Jax Journey oli hyvä kolmas ja meni finaaliin. Birgitta Honkaperä on Corazon Combon hoitaja.

–  Alussa piti ajaa kovaa, kun lähtöpaikka oli kahdeksan. Kuin saimme keulan, kaikki oli helppoa sen jälkeen. Corazon menee kaikki matkat ja tekee juuri sen, mitä ohjastaja toivoo, Korpi kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaisvoitto saatiin tammojen neloskarsinnassa. Örjan Kihlström ajoi Beat Itin keulaan kierros jäljellä. Santtu Raitalan ohjastama Halley Wania kiersi rinnalle. Timo Nurmoksen valmentama Beat It ei antanut muille mahdollisuuksia ja eteni voittoon ajalla 11,1a/1  640m.

Markku Niemisen valmentama Halley Wania kesti kolmanneksi. Finaalipaikkaa ei tullut, vaikka tamma juoksi huipputuloksen 11,4a. Saara Jaakonsaari on voittajan hoitaja.

Santtu Raitala ajoi Jerry Riordanin Dea Grifin keulasta voittoon viimeisessä tammakarsinnassa.

Finaalit juostaan Örebrossa lauantaina 20. elokuuta. Voittajille on luvassa miljoonan kruunun ykköset. Pekka Korpi valitsi Corazon Combolle finaaliin radan yksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi