play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Jipon Niklas Haataja, 24, ja Eemil Tanninen, 17, käyvät läpi joensuulaisten upean alkukauden taustat

Jarmo Sieviläinen

Joensuulainen Jippo on säväyttänyt jalkapallon Ykkösliigassa, jossa sarjanousija komeilee alkukaudesta kolmantena. Jipolle on tehty viiden ottelun aikana ainoastaan yksi maali.

Jipon pelaajat, puolustaja Niklas Haataja, 24, ja nuori lahjakkuus Eemil Tanninen, 17, käyvät läpi Aitiopaikalla-podcastissa joukkueen vahvan alkukauden syitä ja taustoja.

Haatajan ja Tannisen kanssa keskustellaan myös yleisesti Jipon joukkueesta, Ykkösliigasta sekä Joensuun jalkapallon olosuhteista ja katsojamääristä. Oulusta saapunut Haataja ja Ilomantsin kasvatti, kymppipaikalla viihtyvä Tanninen selvittävät omia roolejaan, jalkapallo- ja opiskeluarkeaan ja tulevaisuuden visioitaan.

Karjalaisesta äänessä on urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen. Jakson lopussa ruoditaan tuttuun tapaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi