play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Josban konkari Petri Väänänen, 41, kertoo, mikä on saanut hänet jatkamaan tasokasta pelaajauraa

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa perehdytään tällä viikolla salibandyn Divaria johtavan Josban tilanteeseen. Juttusilla on Josban konkarihyökkääjä Petri Väänänen, 41. Väänäsen kanssa keskustelemassa on Karjalaisen urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Väänäsen kanssa keskustellaan Josban vahvasta alkukaudesta, joukkueen meiningistä ja liigasaumoista sekä kokeneen hyökkääjän kyvystä pelata edelleen Divari-tasolla.

Ohjelmassa perataan läpi myös Väänäsen Enosta alkanutta uraa, Josban kaikkien aikojen vanhimman pelaajan paluun taustoja ja nykyistä arkea.

Ohjelman lopussa ruoditaan urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa karjalainen.fi/podcast ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi