play

Antti Tuiskulta yllätysilmoitus: ensi vuonna hiihdon SM-kisoihin – "Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka"

Antti Tuisku päätti artistiuransa viime vuonna. Seuraavaksi hän tähtää maastohiihdon SM-kisoihin. Arkistokuvassa Tuisku vuoden 2022 Lunta Ilosaaressa -tapahtumassa.

Antti Tuisku päätti artistiuransa viime vuonna. Seuraavaksi hän tähtää maastohiihdon SM-kisoihin. Arkistokuvassa Tuisku vuoden 2022 Lunta Ilosaaressa -tapahtumassa. Kuva: Lari Lievonen

STT-Lehtikuva

Viime vuonna artistiuransa lopettanut poptähti Antti Tuisku aikoo hiihtää ensi vuonna maastohiihdon SM-kisoissa. Tuisku kertoi asiasta sunnuntaina Instagram-tilillään ja Ylellä.

–  Nyt se on virallista: yksi elämäni suurimmista haaveista toteutuu, kun hyppään 110%:sti huippu-urheilijan elämään ja matka kohti vuoden 2025 hiihdon SM-kisoja starttaa, Tuisku kertoi Instagramissa.

–  Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haluan nähdä, mitä tällainen wannabe hiihtofani voi saada vuodessa aikaan, kun kaikki tehdään huippuammattilaisten avulla, niin kuin kuka tahansa ammattihiihtäjä. Haluan itse kokea ja myös näyttää ihmisille, mitä ihailemieni huippu-urheilijoiden elämä on ja mitä se vaatii.

Tuisku kertoi edustavansa uutta, nimeään kantavaa AT Ski Team -hiihtoseuraa. Yle kertoi, että Tuiskun apuna on Suomen maajoukkueen ex-päävalmentaja Reijo Jylhä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi