play

Dallas Stars hankki Rangersista nuoren ruotsalaispuolustajan – "Hänellä on korkea potentiaali"

Nils Lundkvist (vasemmalla) saapui Pohjois-Amerikkaan viime kaudella,  ja hän pelasi Rangersissa 25 ottelua tehoin 1+3=4.  LEHTIKUVA/AFP

Nils Lundkvist (vasemmalla) saapui Pohjois-Amerikkaan viime kaudella, ja hän pelasi Rangersissa 25 ottelua tehoin 1+3=4. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Jääkiekon NHL:n "suomalaisjoukkue" Dallas Stars vahvisti puolustusosaamistaan hankkimalla New York Rangersista 22-vuotiaan ruotsalaispuolustajan Nils Lundkvistin. Stars antoi Rangersille pelaajakaupassa ensimmäisen kierroksen (2023) ja neljännen kierroksen (2025) varausvuorot.

Lundkvist saapui Pohjois-Amerikkaan viime kaudella, ja hän pelasi Rangersissa 25 ottelua tehoin 1+3=4. Ruotsin kentillä Lundkvist pelasi vahvasti Luulajassa, jossa hänet valittiin SHL:n parhaaksi ruotsalaispuolustajaksi kaudella 2020–21.

–  Nils on taitava puolustaja, joka sopeutui viime kaudella pohjoisamerikkalaiseen peliin. Hänellä on korkea potentiaali, Dallasin GM Jim Nill sanoi seuran verkkosivuilla.

Starsin suomalaispuolustajia ovat Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää. Hyökkäyksessä viilettävät Roope Hintz ja Joel Kiviranta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi