play

Dallas venytti pudotuspeliratkaisua Golden Statea vastaan – päävalmentajan mukaan Texasin kouluampuminen järkytti vierasjoukkuetta: "Ennen ottelua oli hyvin hiljaista"

Dallas  kukisti Golden Staten kotikentällään 119–109. LEHTIKUVA/AFP

Dallas kukisti Golden Staten kotikentällään 119–109. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Dallas Mavericks avasi voittotilinsä NBA-koripalloliigan lohkofinaalien neljännessä ottelussa Golden State Warriorsia vastaan ja kavensi ottelusarjan tilanteen 1–3:een. Dallas välttyi tylyltä putoamiselta, kun se kukisti Golden Staten kotikentällään 119–109.

Dallasin slovenialaistähti Luka Doncic teki isännille 30 pistettä ja sai kaivattua tukea myös joukkuetovereiltaan, kun viisi muutakin Mavericks-pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin. Dallas-puolustus piti Golden Staten pelaajat pihdeissään ja jätti heittäjätähti Stephen Curryn vain 20 pisteeseen.

–  Puolustuksemme oli tänään loistavaa. Näin meidän pitääkin pelata, tällä tavalla olemme vaarallinen joukkue, yhden syötön päähän tripla-tuplasta jäänyt Doncic painotti.

Dallasin nousu sarjavoittoon näyttää NBA:n 75-vuotisen historian valossa mahdottomalta. NBA:ssa yksikään joukkue ei ole onnistunut kääntämään 0–3-tappioasemaa pudotuspelisarjan voitoksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Warriors-päävalmentaja Steve Kerr antoi Dallasille tunnustusta.

"Joukkue käsitteli järkytystä, vihaa ja surua"

Päävalmentaja Kerr myönsi myös, että Texasin järkyttävä kouluampuminen vaikutti vierasjoukkueeseen. Tiistaina Uvaldessa koulussa tapahtuneessa ampumisessa kuoli ainakin 19 lasta.

Kerr on aikaisemmin puhunut tiukempien aselakien puolesta. Hän piti ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa tunteikkaan puheenvuoron samasta asiasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Pukuhuoneessamme oli puhumaton tietoisuus siitä, mitä tänään tapahtui. Ennen ottelua oli hyvin hiljaista. Joukkue käsitteli järkytystä, vihaa ja surua, ja olen varma, että kaikki areenassa tekivät samoin, Kerr sanoi ottelun jälkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi