play

Davidssonin veljeksillä tehokas avausottelu Tapparassa – molemmat saldosivat maalin ja kaksi syöttöä mieheen

STT-Lehtikuva

Sunnuntaina Tampereelle tulleet hyökkääjät Jonathan ja Marcus Davidsson debytoivat maanantaina tehokkaasti jääkiekkoliigassa, kun molemmat kokosivat tehot 1+2 HPK:n kaatuessa 5–2. Jonathan Davidsson teki voittomaalin toisessa erässä.

–  Meillä oli sunnuntaina yksi jäätreeni ilman valmentajia. Avausottelu sujui hyvin, peli oli taktisempaa kuin Ruotsin liigassa, Jonathan Davidsson sanoi.

Hän pelasi kaudella 2019–20 kuusi NHL-ottelua Ottawa Senatorsissa, ja kaikki neljä kotiottelua olivat voitokkaita. Sebastian Ahon edustamaa Carolinaa vastaan Davidsson syötti ottelun avausmaalin.

–  Uralla on ollut neljä huippuhetkeä, NHL:ssä niitä oli kaksi eli avausottelu Los Angelesia vastaan ja maalisyöttö. Maalikin oli todella lähellä pari kertaa, Davidsson kertoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Marcus Davidsson on ollut kaksi kertaa nuorten MM-hopealla. Ensin vuonna 2016 Suomi voitti Ruotsin alle 18-vuotiaiden MM-finaalissa 6–1 ja alle 20-vuotiaissa tuli 1–3-tappio Kanadalle.

–  Kun tulee vahvistuksia kesken kauden, niin usein tuska kasvaa, jos tulos alkaa kiertää. Nyt heille tuli onneksi tulosta heti avausottelussa, iloitsi Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola.

Jori Lehterä sai tililleen 200. tehopisteen. Kristian Kuusela teki liigakauden avausmaalinsa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi