play

Derby-nelonen spurttasi nelivuotistähdeksi Vermossa

STT-Lehtikuva

Hannu-Pekka Korven valmentaman BWT Gazeaun menestysrikas syksy sai keskiviikkona Vermossa jatkoa, kun Suuren Suomalaisen Derbyn nelossijan jatkoksi tuli Nelivuotistähti-lähdön ykkössija.

Antti Teivaisen ohjastama BWT Gazeau menetti keulapaikan kiihdytyksessä. Valjakko virui pitkään johtavan takana vailla kiritilaa, mutta sai ne ajoissa ja lennähti herkällä tyylillä 4  000 euron arvoiseen täysosumaan.

–  Vika kurvissa tuli hyvä paine ohjiin. Arvelin, että jos luukut aukeavat, täältä me isketään, Antti Teivainen myhäili voittajahaastattelussa.

Myrskyri kesti kovan avauksen

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Outokumpulaisruuna Myrskyri takoi toissa vuonna voittoja peräti 13 kappaletta, mutta viime vuosi sillä meni varjojen mailla, eikä täysosumia tullut ainuttakaan.

Ari Karttusen valmentama ja omistama Myrskyri löysi syksyn korvalla huippuvireensä, ja Vermossa 9-vuotias ruuna oli keulajuoksulla oikein vakuuttava voittaja kovavauhtisesta kiihdytyksestä huolimatta.

–  Myrskyri laiskotteli keulassa, voittajan ohjastaja Henri Bollström paljasti.

–  Tuntui, että sillä oli voimia paljon, muttei halunnut tehdä irtiottoa. 50 metriä ennen maalia aukaisin hevoselta korvat, ja se spurttasi iloisesti maaliin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myrskyri on tuonut omistaja-valmentajalleen lukuisia ilon hetkiä, sillä ruunan Vermon täysosuma oli jo sen uran 26.

Vihdoin kauden avausvoiton aika

Pekka Korven suojatti Full Picture on kisannut jo pidempään loistokunnossa ja vääntänyt kärkisijoista haastavista juoksunkuluista välittämättä. Vermossa 5-vuotias pääsi hallinnoimaan juoksun tilanteita keulapaikalle, josta se hallitsi varmasti parhaaksi.

Täysin ruusuilla tanssimista ei Pekka Korven ja Full Picturen kisa ollut.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Takasuoralla hevonen säikähti omaa varjoaan ja teki sellaisen mutkan. Arvelin, että tähän nyt kisa meni, mutta onneksi se pysyi ravilla, Pekka Korpi huojentui.

Toto65-voittoihin ravasivat myös Where Is My Mind, Daddy Boy ja Cocktail Cake. Täysosumalla voitti 3173,89 euroa, viidellä oikein sai 76,37 e.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi