play

Djokovic kukisti Berrettinin Ranskan avoimissa – seuraavaksi serbialaispelaaja kohtaa Nadalin

Turnauksen ykkössijoitettu Djokovic (kuvassa) kukisti puolivälieräottelussa yhdeksänneksi sijoitetun Italian Matteo Berrettinin. LEHTIKUVA/AFP

Turnauksen ykkössijoitettu Djokovic (kuvassa) kukisti puolivälieräottelussa yhdeksänneksi sijoitetun Italian Matteo Berrettinin. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Serbialaispelaaja Novak Djokovic jatkaa matkaansa kohti välieriä Ranskan avoimen tennisturnauksen miesten kaksinpelissä. Djokovic eteni jo 40. kerran grand slam -turnauksen välieriin.

Turnauksen ykkössijoitettu Djokovic kukisti puolivälieräottelussa yhdeksänneksi sijoitetun Italian Matteo Berrettinin erin 6-3, 6–2, 6–7 (5/7), 7–5.

Miehet ottivat toisistaan mittaa Roland Garrosin tenniskeskuksen keskuskentällä Philippe Chatrierilla. Faneja päästettiin höllentyneiden koronarajoitusten vuoksi keskiviikkona tämän vuoden turnauksen aikana ensimmäistä kertaa katsomaan iltaottelua.

Koska ottelu venyi yli iltayhdeksitoista määrätyn kansallisen ulkonaliikkumiskiellon, peli kuitenkin katkaistiin kesken neljännen erän noin 20 minuutiksi, jotta 5  000 fania voitiin ohjata pois kentältä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Me maksoimme 500 euroa kahdesta kolmasosasta ottelua. Tätä ei voi hyväksyä, sanoi eräs mies, joka oli katsomassa puolivälieräottelua vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Osa faneista huusi yhteen ääneen "Me aiomme jäädä, me aiomme jäädä", mutta lopulta hekin taipuivat ja poistuivat kentältä.

–  Ei ollut helppoa löytää rytmiä kaikkien fanien lähtemisen ja pienen tauon jälkeen, Djokovic kertoi ja painotti ottelun olleen hänelle erittäin vaikea.

Serbialainen vei pelin kolmannen ottelupallon myötä. Tätä ennen hän oli jo ehtinyt potkaista turhautuneisuudessaan mainostaulua, koska oli epäonnistunut kahdessa edellisessä ottelupallossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Se oli kaikkien sisällä pitämieni tunteiden purkautuminen, Djokovic kuvaili tilannetta.

Serbialaispelaaja kohtaa Nadalin jo 58. kertaa

Djokovic saa seuraavaksi vastaansa espanjalaispelaaja Rafael Nadalin, joka varmisti oman jatkopaikkansa niin ikään keskiviikkona. Nadal kukisti argentiinalaisen Diego Schwartzmanin erin 6–3, 4–6, 6–4, 6–0 ja eteni turnauksen välieriin jo 14. kertaa.

–  Välieriin pääseminen tuntuu aina yhtä uskomattomalta. Vastustaja oli hyvä ja lahjakas pelaaja, joka antoi minulle todella kovan haasteen, totesi Nadal pelin jälkeisessä haastattelussa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nadal ja Schwartzman ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 12 ottelussa, joista espanjalaistähti on vienyt nimiinsä yhtä vaille kaikki kohtaamiset.

–  Aloitin toisen erän huonosti, ja vaikka onnistuin saamaan peliäni siinä jo raiteilleen, pelasi vastustaja kuitenkin paremmin. Ottelun edetessä pyrin aiempaa aggressiivisempaan peliin ja siinä mielestäni onnistuin, Nadal kertasi ottelutapahtumia.

Turnauksen miesten kaksinpelissä Nadal on kautta aikain parhaiten menestynyt pelaaja, sillä hän on voittanut turnauksen peräti kolmetoista kertaa. Nadal voitti Ranskan avoimen tennisturnauksen ensimmäisen kerran vuonna 2005.

Djokovicin ja Nadalin on määrä kohdata järjestyksessään jo 58. kertaa. Ainoastaan kaksi pelaajaa on voittanut Nadalin Ranskan avoimissa, ja toinen näistä on Djokovic.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi