play

Djokovic ravasi arvokkaan kakkossijan

STT-Lehtikuva

Hästägarkannanin voittaja palkittiin 300  000 kruunulla Solvallan raveissa sunnuntaina. Jörgen Westholmin valmentama Carry Cash vei voiton, ja Einari Vidgren oy:n Djokovic nappasi arvokkaan kakkosen.

Örjan Kihlströmin ajama Carry Cash jäi aikaisin toisen jonon vetäjäksi. 5-vuotias tamma ei näyttänyt voittajalta loppukaarteessa, mutta Kihlström taikoi Carry Cashiin menovaihteen ja voitto tuli ajalla 15,3/3180m.

–  Carry Cashin piti tehdä kaikki työt toisen radan vetäjänä, sen suoritus oli hyvä, Kihlström kehui.

Mika Forssin ajama ja Matti Nisosen valmentama Djokovic kiri väkevästi mutta jäi niukasti kakkoseksi. Lähdön toinen suomalaisravuri Samurai Comery oli maalissa yhdeksäs.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lucifer Lane pinkaisi johtopaikalle kultafinaalissa. Se veti reippaasti 11,9-vauhtia avauskierroksen.

Jerry Riordanin valmentama ja Magnus A Djusen ajama Gareth Boko kiri terävästi ja ehti 300  000 kruunun voittoon ajalla 12,3a/2140m. Snowstorm Hanover nousi kakkoseksi ohi Lucifer Lanen. Lähdön suosikki Ble du Gers oli haluton kirissä ja jäi neljänneksi.

Heli Tarrimaa on voittajan hoitaja.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi