play

Kiteeltä maailmalle ponnistanut jääkiekkoilija Tomek Valtonen teki uuden aluevaltauksen

Tomek Valtonen on järjestänyt Kiteen jäähallissa monta jääkiekkoleiriä. Arkistokuva.

Tomek Valtonen on järjestänyt Kiteen jäähallissa monta jääkiekkoleiriä. Arkistokuva. Kuva: Juha Inkinen

Petteri Ikonen / STT

Helsingin Jokerien kulttipelaajaksi ja sittemmin valmentajaksi noussut kaukalohämmentäjä Tomek Valtonen teki uuden aluevaltauksen jääkiekon saralla, kun hän liittyi Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien hallitukseen.

Pohjois-Karjala on Valtoselle tuttu maakunta, koska hän pelasi juniorivuosinaan Kiteellä ja Joensuussa ja on myöhemmin vetänyt Kiteellä jääkiekkoleirejä.

Valtonen valmentaa nykyisin Slovakiassa.

–  Muutaman vuoden olen sivusta tarkkaan seurannut Kiekko-Poikien tekemistä. Viime kauden suoritus, kehittyvä organisaatio ja seuran tulevaisuuden tavoitteet saivat minut innostumaan lähtemään tähän mukaan. Lisäksi tiedän, että seurassa on tekijöitä jotka haluavat jättää jäljen joensuulaiseen jääkiekkoon, Valtonen kertoi tiedotteessa.

JoKP:n hallituksen puheenjohtajaksi nousi Jukka Ropponen, joka on kokenut yritysjohtaja ja valmentanut esimerkiksi Suomen ja Sveitsin jääkiekon pääsarjoissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mestis-seuraa on moukaroitu viime vuosina monin tavoin. Koronapandemian ja sen vaikutuksien sekä yleisen kustannusten nousun lisäksi kiusana on ollut jäähalliremontti, jonka takia JoKP pelasi viime kauden kotiottelunsa Outokummun minihallissa. Hankalasta asetelmasta huolimatta JoKP onnistui tekemään päättyneellä tilikaudellaan voittoa ja parantamaan tulostaan.

Seuran omistaja ja general manager Jaakko Lipponen mainitsi kumppanimyynnin olleen erittäin hyvää.

–  Lisäksi tammikuussa pelatut ulkoilmaottelut olivat suuressa roolissa, että selvisimme haastavasta kaudesta, hän viittasi Joensuussa pesäpallostadionilla pelattuihin otteluihin.

JoKP aloittaa syyskuussa alkavan kauden evakossa, mutta pääsee loppuvuodesta uudistettuun Joensuun jäähalliin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi