play

Don Williams esitti Seinäjoella kirivaiheessa parastaan – ”Hyvä meininki oli hevosella”

STT-Lehtikuva

Ranskassa syntynyt voimanpesä Don Williams oli keskiviikkona Seinäjoen raveissa loistovireessä. Oriin esitys vakuutti myös sen hovikuskin Ari Moilasen.

Markku Niemisen tallissa valmentautuvan Don Williamsin kilpailu ei ollut virheetön. Lähtöhetkellä sen meno oli haparoivaa ja 8-vuotias kävi laukalla pariinkin otteeseen. Ari Moilanen taituroi Don Williamsin sallitulle askellajille, ja kirivaiheessa kaksinkertainen SE-ravuri meni menojaan.

–  Hevonen on vähän hankala voltista eka askelilla, ja sille tuli muutama laukka siinä, Ari Moilanen kertoi alkumatkasta.

–  Sen jälkeen saatiin hyvän hevosen takana ajella, ja sitten lähdettiin kiriin. Hyvä meininki oli hevosella. Se lähti nyt toisen takaa kirimään kuin ennen vanhaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hurja voittokulku jatkui

Pyhäjokisen Risto Pirttimaan valmentama Lystilän Lento otti jo kauden 11. ykköstilansa. Ruuna jakaa vuoden voitokkaimman suomenhevosen paikkaa yhdessä Parvelan Retun kanssa.

Ville Pohjolan ja Lystilän Lennon kisa oli kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Valjakko lähti ykkösradalta hitaasti matkaan ja putosi porukan hännille. Matkavauhti oli vieläpä kärkihevosia suosivaa, mutta niin vain 8-vuotias rymisteli ulkoa hallittuun täysosumaan.

–  Hevonen on tehnyt järkyttävän nousun sarjoissaan vuoden aikana, ja tuntuu, että se koko ajan vaan parantaa, Ville Pohjola ihasteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Masterstroke Aria vastasi illan jymy-yllätyksestä. Vaasalainen Peter Bonn ajoi valmentamansa ja ohjastamansa ruunan kirivoittoon.

Tammalähdössä Pitska vastaili Hannu Hietasen ajamana haastajilleen maaliin saakka.

Toto65-voittoihin ylsivät myös Huvigunnar ja Unique Creation. Täysosumalla voitti 195,93 euroa, viidellä oikein sai 3,97 e.

Kolmivuotiaiden tammojen Varsakunkku-karsinnassa Teemu Okkolinin valmentama ja ohjastama Hentun Liisa oli selityksittä paras. Saman ikäisten lämminveristen kisassa Nuorten sarjassa Joni-Petteri Irrin suojatti Double Strike oli erittäin vakuuttava voittaja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi