play

Ducks kukisti Perungan Pojat

STT-Lehtikuva

Kalle Kattelus teki 18 ja Aleksander Rastamo 17 pistettä, kun Vantaan Ducks kukisti sunnuntaina Perungan Pojat 3–0 lentopallon Mestaruusliigassa.

Voitolla Ducks nousi 10 pisteeseen tasapisteisiin seitsemäntenä jatkavan PerPon kanssa. Myös Tiikereillä on 10 pistettä.

–  Meillä ei tällä hetkellä ole juuri vaihtoehtoja, jos hyvällä avauskuusikolla ei kulkisi. Peli oli jo lauantaina Akaan vieraana ajoittain hyvällä mallilla, ja tänään saimme pidettyä paketin koossa koko ottelun ajan, tiivisti Ducksin valmentaja Juho Rajala ottelun.

Ducksin avauskuusikko on se, mitä ajateltiin ennen kautta. Muista pelaajista yläraajavammaa poteva yleispelaaja Marko Määttänen ei ole vielä pelannut otteluakaan. Sivussa on myös Nico Mäki-Valtari.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös PerPo on jo pitemmän aikaa pelannut käytännössä parhaalla kokoonpanollaan. Fredric Gustavsson ja Alvi Shurdhi tekivät sunnuntaina 10 pistettä, VaLePassa kultaa viime keväänä juhlinut Ville Järnvall yhdeksän pistettä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi