play

Dusktodawn Boogie ravasi kolmanneksi huippuajalla Ranskassa

STT-Lehtikuva

Kenneth Danielsenin suomalaistamma Dusktodawn Boogie kiri komeasti kolmanneksi 3-vuotiaiden Prix de Chateau Chinon -lähdössä Vincennesissä torstaina. Hieno esitys palkittiin 11  200 eurolla.

Valmentaja Jean-Michel Bazire ajoi itse lietolaisen First Ready Cashin omistamalla Dusktodawn Boogiella. Valjakko ei päässyt eturiviin ja jäi heti alussa takajoukkoihin. Bazire käänsi loppukaarteessa sisäänpäin, kun edessä menneet eivät edenneet. Se oli viisas ratkaisu.

Maalisuoralla Dusktodawn Boogie pääsi ulkoradoille ja spurttasi terävästi kolmanneksi. Häijään Oriaseman kasvattama tamma juoksi tuloksen 13,2/2700m. Suomen ennätys on Easy To Loven nimissä 17,1/2620.

Alexandre Abrivardin ajama Collier sai johtavan takaa kiritilaa ja tuli ykkösenä maaliin. Mutta Collier puolsi maalisuoralla ulospäin, ja tuomaristo siirsi sen kakkoseksi. Voiton peri kakkosena maaliin tullut italialaistamma Calypso Di Poggio. Adrien Lamy ajoi Erik Bondon valmennettavan 36  000 euron voittoon ajalla 13,0/2700m.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi