play

Edima ja Special Topsecret ravasivat kaksoisvoiton

STT-Lehtikuva

Jalohepo Oy:n omistama Edima ja Stable Haapakankaan ja Capital Rengas Oy:n Special Topsecret ottivat kaksoisvoiton Diamantstoetissa Hagmyrenissä lauantaina.

Jorma Kontio ajoi Ediman johtopaikalle, ja Dwight Pieters Special Topsecretin sen taakse. Kontio kiihdytti vauhtia jo viimeisellä takasuoralla. Special Topsecret oli ainoa, joka pystyi seuraamaan. Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama Edima paineli 110  000 kruunun voittoon kovalla tuloksella 13,0/2140m. Mika Haapakankaan valmentama Special Topsecret oli hyvä kakkonen.

–  Edima on startannut kolme kertaa Ruotsissa, ensimmäisessä kisassa se laukkasi. Sen jälkeen on tullut kaksi voittoa. Edima tuli Suomesta hienossa kunnossa, ja omistaja odottaa tosi paljon tästä hevosesta, Kontio sanoi.

Haapakankaan hevoset ottivat lisäksi kaksi arvokasta kolmossijaa 75-kohteissa. Special Major tsemppasi vahvasti johtopaikalta kolmanneksi pronssidivisioonassa. Special Topmodel nappasi kolmossijan Klass I:ssä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kultadivisioonan suurin mielenkiinto oli, pystyykö Hail Mary pitämään sisäradalta johtopaikan, Hail Mary lähti kovaa, mutta Milliondollarrhyme pinkaisi johtoon. Örjan Kihlström piti huolen, että pääsi nousemaan heti toiselle radalle. Hail Mary paineli keulaan ennen avauspuolikkaan täyttymistä. Daniel Redenin Hail Mary oli omaa luokkaansa ja voitti ajalla 10,5a/1640m. Timo Nurmoksen Brother Bill kiri kakkoseksi ohi Miliondollarrhymen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi