play

Edima ravasi suomalaisille voiton Diamantstoetissa

STT-Lehtikuva

Timo Hulkkosen ja Jalohepo Oy:n viikonloppu on ollut menestyksekäs. One Quick voitti Pohjois-Savon Kasvattaja-ajon perjantaina Kuopiossa. Edima oli ykkönen Diamantstoetissa Rommen 75-raveissa lauantaina.

Oppilasohjastajat toimivat kuskeina Diamantstoetissa. Kokenut ja hyvin menestynyt Andreas Lövdal istui Ediman kärryillä. Lövdal käänsi tamman kiriin 1  100 metriä ennen maalia, ja Edima eteni johtaneen Benita Winnerin rinnalle. Katja Melkon valmentama Edima porhalsi maalisuoralla helposti 110  000 kruunun voittoon ajalla 13,1/2160m. Jonna Irrin Best In Show As laukkasi heti alussa.

–  Edima teki vahvan juoksun, se tuli kovaa koko päätöskierroksen. Ajoin Ediman johtohevosen rinnalle, ja pidin sen siinä vain motivoituneena juoksemaan. Edima tuli helposti ohi, Lövdal sanoi. Lövdal työskentelee Timo Nurmoksen tallilla ja suorittaa samalla A-valmentajakurssia Wångenissa.

Åke Lindblomin Chapuy ravasi yllätysvoiton American Trot -kultadivisioonassa. Carl Philip Lindblom karautti starttiraketin keulaan. Chapuy hallitsi ja voitti ajalla 10,9a/1640m. Timo Nurmoksen Seismic Wave pinnisti johtavan rinnalta kakkoseksi Magnus A Djusen ajamana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi