play

Ei mitään uutta Satakunnasta – Lukko taas Ässiä etevämpi

STT-Lehtikuva

Saksalainen Erich Maria Remarque kirjoitti aikanaan kulttimaineeseen nousseen ensimmäisen maailmansodan kuvauksen Länsirintamalta ei mitään uutta. Hänen kuolematon otsikkonsa sovellettuna suomalaiseen jääkiekkoiluun voisi kuulua Ei mitään uutta Satakunnasta.

Liigamestariksi edennyt Rauman Lukko ei hävinnyt viime kaudella yhtään ottelua Porin Ässille, ja sama tahti jatkui joukkueiden alkaneen kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa, jonka Lukko vei nimiinsä kaiken selittävin 5–1-numeroin.

–  Kauden alut ovat aina vaikeita. Ensimmäinen peli hävittiin ja nytkin Lassi Lehtinen piti meitä pystyssä ensimmäisessä erässä. Maalilla on kuitenkin ihmeellinen vaikutus ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin jo 3–0-numeroissa. Toinen erä oli jo hyvä meille, vaikka maaleja ei tullutkaan lisää. Voitto kuitenkin pohjustettiin lopullisesti siinä vaiheessa, Lukon päävalmentaja Marko Virtanen sanaili.

–  Meillä oli hyvä lataus ensimmäiseen erään, mutta numerot olivat tylyt. Takamatka oli lopulta liian pitkä. Lukon hyvä liike ratkaisi, Ässien Ari-Pekka Selin tiivisti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lukon hyvän liikkeen lisäksi ratkaisevia tekijöitä lauantaina olivat Lukon hyvä ylivoimapeli sekä maalivahtipeli, jossa Lassi Lehtinen löi porilaisen kollegansa Konstantin Volkovin puhtaasti 100–0.

Kotijoukkueen maaleista lauantaina vastasivat Linus Nyman 2, Kristian Pospisil, Samuli Piipponen ja Julius Mattila. Ässien ainokaisen viimeisteli Jarno Kärki vain vajaat pari minuuttia ennen ottelun loppua.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi