play

Elitloppetissa ravataan ennätyssuuresta palkinnosta

STT-Lehtikuva

Ravimaailman superviikonloppu Elitloppet juostaan Solvallassa. Tapahtumat alkavat jo perjantaina, ja sunnuntaina ajetaan Elitloppet, jonka paras palkitaan viidellä miljoonalla kruunulla.

Elitloppetissa juostaan kaksi karsintaa. Lähtöjen neljä parasta jatkaa finaaliin, joka ajetaan kello 18.45 Suomen aikaa. Viime vuoden ykkönen Daniel Redénin Don Fanucci Zet starttaa ensimmäisessä karsinnassa radalta 8. Finlandia-ajon voittaja Cokstile on tiukka haastaja. Jorma Kontio ohjastaa Timo Nurmoksen valmentamaa Brother Billiä.

–  Cokstile on aivan fantastinen hevonen. Olen työskennellyt sen kanssa kaksi vuotta. Se merkitsee minulle todella paljon. Tällä hetkellä olemme Etelä-Ruotsissa, hevosen suomalaishoitaja Anu Intonen kertoi.

–  Kun Erik Bondo aloitti Cokstilen valmentajana, hän sanoi, että tärkeintä on saada hevonen uskomaan, että se on huippu. Cokstilen itseluottamusta on rakennettu määrätietoisesti. Kaikki on sujunut Vermon voiton jälkeen ihan suunnitellusti, Intonen jatkoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Redénin tallista tulee myös toisen karsinnan suosikki: Hail Mary hurmasi kauden aloitusstartissaan. Reijo Lljendahlin Admiral As ja Pasi Aikion Who’s Who hakevat onnistuneilla juoksuilla finaalipaikkoja.

Miljoonan kruunun ykköset ovat tarjolla sunnuntain Elitkampenissa ja Breeders Course -finaalissa. Ossi Nurmosen Stallonen ja Antti Ala-Rantalan Nyland ovat Elitkampenin suomalaisedustajat.

Tamara Skunabbin valmentama Point Of View, Marko Kreivin kasvattama Pure Atlas ja Tuusulan Antennilinjan ostama Williamsburg tuovat BC-finaaliin suomalaisväriä.

Sweden Cupin karsinnat aloittavat lauantain tapahtumat. Roni Paldanin Greta Sisu sekä Matias Salon Jason’s Camden ja Global Withdrawl jahtaavat finaalipaikkoja. Harper Hanoverin stayerlähtö on lauantain toinen suurtapahtuma.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Perjantain iltapäiväraveissa saadaan jännittää monen suomalaishevosen puolesta, kun Nurmoksen, Koivusen, Melkon, Kuisman, Salmelan, Korven, Ala-Rantalan ja Pettersson-Perklénin talleista kilpailee ravureita. Timo Jutila ilahduttaa myös kannattajiaan esiintymällä Solvallassa. Jutila on 4-vuotias ruotsalaisravuri, joka on voittanut kaikki uransa neljä kilpailua.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi