play

Ensi kertaa yhdessä pelanneet Ahtiainen ja Lahti-Liukkonen etenivät pääsarjaan Dohan hiekalla

Ensi kertaa kansainvälisessä turnauksessa yhdessä pelaavat Niina Ahtiainen (oik.)  ja Taru Lahti-Liukkonen etenivät Dohassa karsinnoista pääsarjaan. Kuva on SM-kiertueelta vuonna 2020. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

Ensi kertaa kansainvälisessä turnauksessa yhdessä pelaavat Niina Ahtiainen (oik.) ja Taru Lahti-Liukkonen etenivät Dohassa karsinnoista pääsarjaan. Kuva on SM-kiertueelta vuonna 2020. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

STT-Lehtikuva

Niina Ahtiainen ja Taru Lahti-Liukkonen debytoivat onnistuneesti parina beach volleyn maailmankiertueen turnauksessa Qatarissa. Ensi kertaa kansainvälisessä turnauksessa yhdessä pelaavat Ahtiainen ja Lahti-Liukkonen etenivät Dohassa karsinnoista pääsarjaan.

Ahtiainen ja Lahti-Liukkonen voittivat karsintaottelussaan hollantilaisparin Mexime Van Driel/Emma Piersma 21–11, 21–23, 15–10. Päätöserässä suomalaiset olivat 3–6-tappiolla, mutta kirivät erävoittoon.

Lahti-Liukkonen oli vahva etenkin torjuntapelissä, sillä hän torjui vastustajan hyökkäyksen peräti 12 kertaa.

Suomen toinen pari, sisarukset Ida Sinisalo-Peltonen ja Sara Sinisalo voittivat yhden ottelun 2–1, mutta toisen ottelun 0–2-tappio katkaisi tien pääsarjaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi