play

ESS: KymiRing voi välttää konkurssin esimerkiksi myymällä varikkonsa

STT-Lehtikuva

Iitissä sijaitsevan moottoriurheilukeskuksen KymiRingin saneerausohjelmaehdotus valmistui perjantaina, kertoo Etelä-Suomen Sanomat. Ilman saneerausohjelmaa ja sen vahvistamista yhtiö ajautuu todennäköisimmin konkurssiin, lehti kertoo.

Konkurssi on mahdollista välttää esimerkiksi keräämällä kolme miljoonaa euroa lisärahoitusta jo tammikuun loppuun mennessä.

–  Ensisijainen latu on se, että yhtiön täytyy hankkia rahoitusta, jotta se voi toteuttaa investointisuunnitelmansa. Tällä ladulla kun mennään ajassa eteenpäin, vuoden 2024 kauden jälkeen tulisi varikkorakennuksen sale and lease back -järjestely (myynti- ja takaisinvuokraus). Niin yhtiö voisi suorittaa vakuusvelat, jotka erääntyvät vuoden 2024 lopussa, saneerausohjelman selvittäjä Klaus Majamäki sanoi ESS:lle.

–  Nyt on selvät stepit, joiden mukaan edetään. Niiden eteen tehdään toimivassa johdossa ja hallituksessa hommia, kommentoi puolestaan KymiRing oy:n toimitusjohtaja Riku Rönnholm.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Velkaa yhtiöllä on noin 22 miljoonaa euroa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi