play

Extreme ravasi voiton Tanskaan Jägersrossa

STT-Lehtikuva

Steen Juulin valmentama 5-vuotiaiden Euroopan mestari Extreme jatkoi suurvoitolla Jägersrossa lauantaina. C.L. Müllers Memorialin ykkönen kartutti hevosen palkintosummaa 400  000 kruunulla.

Thomas Uhrberg istui Tanskan ykköshevosen kärryillä. Hän ajoi Extremen varmasti johtopaikalle. Kun matkavauhti oli maltillista, voitosta ei syntynyt taistelua. Extreme paineli helposti ykköseksi ajalla 12,9a/2640m. Esprit Sisu nousi kakkoseksi, ja johtavan rinnalla ravannut Upstate Face otti kolmossijan.

–  Extreme on iso hevonen, mutta se liikkuu tosi kevyesti. Se oli tosi hyväntuntuinen koko päivän, ja saimme helposti keulat. Olisin voinut ajaa matkalla myös paljon kovempaa, jos olisi tarvittu. Steen Juul on uskomaton treenari, tänään ajoin hänelle kahta hevosta, tuloksena voitto ja kakkonen, Uhrberg kertoi.

Suomalaisvoitto saatiin ravien päätöslähdössä. Onkel Invest Oy:n kasvattama ja omistama Somethingroyal ravasi ykkösen 3-vuotislähdössä. Readly Expressin ja Somekindacathin tytär paineli keulasta helposti 50  000 kruunun voittoon Björn Goopin ajamana ajalla 16,1a/2140m.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi