play

FC Lahti suli pahasti ja jäi ulos yläjatkosarjasta – "Tämä on niin raakaa"

STT-Lehtikuva

FC Lahti päätti miesten jalkapalloliigan runkosarjaurakkansa 1–4-tappioon SJK:n vieraana ja tippui viidenneltä sijalta sarjan seitsemänneksi. Tappion myötä lahtelaiset menettivät paikkansa yläjatkosarjassa ja mahdollisuuden taistella mitaleista ja europelipaikoista.

Lahden sulaminen sattui pahaan paikkaan. Viime ottelussa kuuden ottelun voitottoman putkensa katkaissut joukkue olisi tarvinnut mestaruussarjapaikkaan vaivaisen yhden pisteen enemmän.

–  Tämä on niin raakaa. Meillä oli hyvät lähtökohdat, jatkopaikka oli omissa käsissä. Olen pettynyt, koko joukkue on pettynyt, Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli sanoi maansa myyneenä.

SJK iski FC Lahden maanrakoon heti kättelyssä, sillä SJK siirtyi ensimmäisen puolituntisen aikana jo 3–0-johtoon. Tuco vastasi kahdesta ensimmäisestä, Nikko Boxall kolmannesta. Lahden Macoumba Kandji kavensi toisella jaksolla, mutta isäntien Denis Oliinyk sinetöi ottelun 75. minuutilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viime ottelussa Hakalle 0–4 hävinnyt SJK lähtee mestaruussarjaan nelossijalta.

–  Ehkä me tarvitsimme sen 4–0-turpaanoton. Kävimme syvällä, mutta nyt meitä vasta aletaan punnita, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistutti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi