play

Fifa jakoi yli 50 maalle kurinpitorangaistuksia – Unkari, Meksiko, Albania ja Panama pelaavat ilman katsojia

STT-Lehtikuva

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on jakanut yli 50 maalle rangaistuksia syyskuun ja lokakuun MM-karsintaotteluista. Rangaistuksista monet liittyvät esineiden heittelyyn kentälle, pyrotekniikan käyttöön katsomoissa tai muihin tarkemmin määrittelemättömiin järjestys- ja turvallisuusrikkomuksiin. Suomi ei ole rangaistusten saajien joukossa.

Yhden tuntuvimmista rangaistuksista sai Unkarin jalkapalloliitto, joka joutuu muun muassa pelaamaan kaksi kotiotteluaan ilman katsojia. Toisen ottelun kohdalla pätee kahden vuoden koeaika. Lisäksi Unkarin liitto joutuu maksamaan yhteensä 266  000 euron sakot. Rangaistukset tulivat muun muassa fanien rasistisesta käytöksestä Englanti-ottelussa ja järjestyshäiriöistä.

Albania ja Panama joutuvat pelaamaan yhden ottelun ja Meksiko kaksi kotipeliään ilman katsojia. Fifa kertoi rangaistuksista maanantaina kotisivuillaan.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi