play

Fiftyfour ravasi voittoon, Vegas Wania kolmas

STT-Lehtikuva

Tomas Malmqvistin valmentama kotiradan Fiftyfour vei 1,6 miljoonan kruunun ykkösen 2-vuotiaiden Svensk Uppfödningslöpnigissä Jägersrossa lauantaina. Riina Rekilän Vegas Wania kiri mainiosti kolmanneksi ja sai 400  000 kruunua.

Ken Ecce ajoi Fiftyfourin keulaan. Björn Goopin King Of Twilight painosti rinnalla, avauspuolikas oli 09,3-vauhtinen. Riina Rekilä sai Vegas Wanian taitavasti toisen jonon kakkoseksi Feel No Painin taakse.

Fiftyfour ei välittänyt hurjasta aloituksesta, vaan piti paikkansa maaliin saakka. Voittotulos oli 13,4a/1640m.

Frustration pääsi kirimään johtavan takaa ja oli maalissa kakkonen. Vegas Wania lähti etenemään loppukaarteessa, tuli vahvasti kolmanneksi ja juoksi ajan 13,7a. Rekilä voitti Uppfödningslöpningin vuosi sitten Tetrick Wanialla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olo on helpottunut, kun voitto tuli. Fiftyfour on fantastinen yksilö, sillä on uskomaton juoksupää ja psyyke. Tämä on suurin voittoni ohjastajana, tanskalaiskuski Ken Ecce kertoi.

–  Fiftyfour oli lahjakkuus heti, kun laitoimme sille kärryt perään. Se on tehnyt kaiken oikein urallaan. Keskustelemme omistajan kanssa, ajammeko vielä yhden startin tänä vuonna. Sen jälkeen on vuorossa pitkä talvitauko, Malmqvist sanoi.

Meadow Prophets Minne -kultadivisioona ajettiin ennen 75-kierrosta. Per Nordström pamautti Önas Princen keulaan, ja homma oli sillä selvä. Önas Prince viiletti voittoon ajalla 12,5a/2140m. Esprit Sisu nousi kakkoseksi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi