play

Futsalin maajoukkuepelaaja Siiri Perälä on kuollut 28-vuotiaana

STT-Lehtikuva

Naisten futsalmaajoukkueen ja espoolaisjoukkue GFT:n pelaaja Siiri Perälä on kuollut 28-vuotiaana, tiedottaa Palloliitto. Perälä kuoli imusolmukesyöpään.

Perälä voitti GFT:n kapteenina Suomen mestaruuden 2019. Seuraavana vuonna Perälä nousi futsalmaajoukkueeseen, mutta huhtikuussa 2020 hän sai syöpädiagnoosin.

Syöpähoidoista huolimatta Perälä kävi kentällä kauden 2020–2021 pronssiottelussa, jossa GFT voitti ACE:n ja saavutti uransa toisen SM-mitalin.

Viime vuoden toukokuussa Palloliitto perusti uuden kunnianosoituksen, Siiri Perälä -pokaalin, jonka perusteluina ovat poikkeuksellinen periksiantamattomuus ja sitkeä taistelutahto sekä positiivinen ja elämänmyönteinen asenne. Perälä itse oli ensimmäinen palkinnonsaaja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

– Hieno kunnianosoitus herkisti erityisesti, kun se tapahtui täällä maajoukkueympyröissä. Maajoukkueurani ei ole kovin pitkä, mutta ilmeisesti olen jonkinlaisen vaikutuksen sitten tehnyt. Futsalyhteisön tuki on ollut minulle valtava voimavara, Perälä sanoi tuolloin.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi