play

Glen Kamaraa solvannut tshekkipakki palaa maajoukkueeseen

Ondrej Kudela (kuvassa oikealla) sai  kymmenen ottelun pelikiellon solvattuaan rasistisesti Glen Kamaraa Rangersin ja Slavia Prahan välisessä ottelussa. LEHTIKUVA/AFP

Ondrej Kudela (kuvassa oikealla) sai kymmenen ottelun pelikiellon solvattuaan rasistisesti Glen Kamaraa Rangersin ja Slavia Prahan välisessä ottelussa. LEHTIKUVA/AFP

STT-Lehtikuva

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja skottiseura Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamaraa vuoden 2021 huhtikuussa pelatussa Eurooppa-liigan ottelussa solvannut tshekkipuolustaja Ondrej Kudela tekee paluun Tshekin maajoukkueeseen.

Kudela, 35, ei ole pelannut maajoukkueessa sen jälkeen, kun hän sai Euroopan jalkapalloliitolta Uefalta kymmenen ottelun pelikiellon solvattuaan rasistisesti Kamaraa Rangersin ja Slavia Prahan välisessä ottelussa.

Tshekki kohtaa syyskuussa Kansojen liigan peleissä Portugalin ja Sveitsin.

–  Meillä on hieman pulaa toppareista nyt. Tunnemme Ondrejn hyvin, hän on vähän kadonnut kuvioista, mutta olemme seuranneet hänen pelejään videoilta, Tshekin maajoukkuevalmentaja Jarosl av Silhavy kommentoi Indonesian liigassa nykyisin pelaavan Kudelan paluuta maajoukkuepaitaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi