play

Kuuntele Aitiopaikalla-podcast: Karelia Golfin värikkäät vetäjät Petja Vuojärvi, 32, ja Aki Keronen, 43, kuvailevat golfväen nuorentumista ja Kontioniemen kentän kirjavaa kautta

Jarmo Sieviläinen

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa tiiraillaan tällä viikolla golfkentille ja vieraina ovat Kontiolahti Golf Oy:n toimitusjohtaja Petja Vuojärvi, 32, ja Karelia Golfin seurapäällikkö Aki Keronen, 43. Karjalaisesta äänessä on urheilun tuottaja Jarmo Sieviläinen.

Vuojärvi ja Keronen kertovat ohjelmassa golfin piristyneestä ja nuorentuneesta harrastajatilanteesta, Pohjois-Karjalan kenttien olosuhteista ja Karelian Golfin muutoksista.

Jaksossa käsitellään myös golfin harrastamisen eri puolia, paikallista golfyhteisöä, kilpagolfia sekä monipuolisen urheilumiehen Vuojärven tuloa golfiin muiden lajien ohessa.

Perinteiseen tapaan ohjelman lopussa mietitään urheilun ajankohtaisia plussia ja miinuksia.

Aitiopaikalla-podcastin keskiviikkoisin ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa Karjalaisen verkkosivuilla ja Spotifyssa. Parhaita paloja ohjelmista kuullaan keskiviikkoisin myös Karjalainen Sykkeessä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi