play

Haka-leirissä fiilis korkealla – "Emme tule hölläämään kaasujalkaa"

Hakan maalivahti Aatu Hakala teki muutamia huipputorjuntoja. (arkistokuva)
LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Hakan maalivahti Aatu Hakala teki muutamia huipputorjuntoja. (arkistokuva) LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

STT-Lehtikuva

Valkeakosken Haka teki miesten jalkapalloliigassa kovan tempun sijoittumalla runkosarjan jälkeen peräti neljänneksi. Asia varmistui Lahdessa sunnuntaina, kun Haka kaatoi FC Lahden niukasti 1–0 (0–0).

Valkeakoskelaisten sankareita olivat voittomaalin viimeistellyt Oliver Whyte sekä maalissa muutamia huipputorjuntoja esittänyt Aatu Hakala, 22.

–  Tämä oli puhdas taisteluvoitto. Kertoo jotain joukkueen luonteesta, kun pystymme voittamaan heikommallakin pelillä. Neljäs sija on meille erinomainen tulos, mutta ei se meille riitä. Nyt ei ole oikea aika höllätä kaasujalkaa. Seuraavaksi lähdemme tavoittelemaan mitalia ja europaikkaa, Hakala sanoi.

FC Lahden kausi on ollut murheellinen. Etenkin kotona joukkue on ollut vaisu. Lahtelaisten saldoksi jäi yksi kotivoitto ja viisi tehtyä maalia!

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Viimeistelyssä on iso ongelma. Se osa-alue täytyy saada kuntoon, jos ja kun haluamme nousta karsijan paikalta pois, liigadebyyttinsä tehnyt hyökkääjä Onni Hänninen, 17, sanoi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi