play

Haka nousi kotivoitolla yhden sijan ja saa loppusarjaan kolme kotiottelua

STT-Lehtikuva

Valkeakosken Haka kukisti torstaina pelatussa jalkapalloliigan runkosarjan viimeisessä ottelussa HIFK:n 2–0 ja nousi taulukossa IFK Mariehamnin ohi yhdeksänneksi.

Näin joukkue saa haastajasarjan kolme kotiottelua eikä joudu pelaamaan vieraissa IFK Mariehamnia eikä AC Oulua vastaan. Joukkue aloittaa haastajasarjan sunnuntaina kotiottelulla AC Oulua vastaan.

Uusiseelantilainen Logan Rogerson puski johtomaalin 24. minuutilla. Toisen teki albanialainen Donaldo Acka toisen jakson loppupuoliskolla. Nollapeli oli maalivahti Aatu Hakalalle jo kolmas peräkkäinen, edelliset tulivat SJK:ta ja AC Oulua vastaan.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio iloitsi puolustuksen pitävyydestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Peli oli todella hyvin balanssissa, sillä Aatun ei tarvinnut torjua yhtään laukausta. Palaset ovat viime peleissä loksahtaneet kohdalleen puolustuksessa. Harmi vain, että näin siistissä pelissä de Lucas, Bushue ja Vucenovic saivat varoituksen eivätkä pelaa sunnuntaina, Tainio sanoi.

HIFK olisi voitolla noussut taulukossa pisteen päähän neljännestä sijasta, mikä toisi paikan eurokentille.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi