play

Haka tarrasi Vaasassa europaikkaan Erwinin hattutempulla – "Peli oli raikasta"

STT-Lehtikuva

Valkeakoskelainen Haka tyrmäsi keskiviikkona Vaasan Palloseuran jalkapalloliigan eurolopputurnauksen finaalien ensimmäisessä osaottelussa. Haka lähtee sunnuntaina Valkeakoskella pelattavaan toiseen otteluun 3–0-johtoasemassa.

Mestaruussarjassa neljänneksi sijoittunut Haka pääsi suoraan eurolopputurnauksen finaaleihin ja sai levätä vajaat kaksi viikkoa ennen finaaliotteluja.

Haastajasarjan kautta eurolopputurnaukseen selvinneellä VPS:llä oli jo allaan kaksi eurolopputurnauksen ottelua ennen ensimmäistä finaalia. VPS olikin telineissä ensimmäisellä puoliajalla, ja Haka hallitsi ottelua.

Skotlantilaiskärki Lee Erwin vei Hakan johtoon viidennellä peliminuutilla ja iski lopulta hattutempun jo avauspuoliajalla. Neljä ottelua viimeiseen kymmeneen päivään pelannut VPS teki kaksi vaihtoa heti toisen puoliajan alussa, joka piristikin vaasalaisten peliä, mutta kavennusosumaa ei syntynyt.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen tosi tyytyväinen näkemääni. Peli oli raikasta ja saimme luotua hyvin paikkoja, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoi.

–  Haka oli ensimmäisellä jaksolla todella hyvä ja tuli terävällä jalalla, jonka kanssa olimme koko ajan ongelmissa. Meidän puolustuspelaamiseemme tämä lopulta ratkesi, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertasi.

Sunnuntaina Hakan puolustuksesta on sivussa Jude Arthur, joka keskiviikkona otti 85. minuutilla ottelun toisen keltaisen korttinsa ja ajettiin ulos.

Otteluparin voittaja pelaa ensi kaudella Konferenssiliigan karsinnoissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tämä vaatii nyt sen, että teemme Valkeakoskella ensimmäisen maalin. Sitten olemme mukana pelissä, VPS:n Nuorela sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi