play

Hakan Erwin maalipörssin kärkeen – varamiehinen HIFK edelleen kotivoitotta

Hakan Lee Erwin (vas.) ja HIFK:n Jesse Nikki kamppailevat  ottelussa HIFK - FC Haka Helsingissä. LEHTIKUVA / KIMMO PENTTINEN

Hakan Lee Erwin (vas.) ja HIFK:n Jesse Nikki kamppailevat ottelussa HIFK - FC Haka Helsingissä. LEHTIKUVA / KIMMO PENTTINEN

STT-Lehtikuva

Haka ylsi ensimmäiseen vierasvoittoonsa huhtikuun puolivälin jälkeen jalkapalloliigassa, kun se löi HIFK:n 2–0. Valkeakoskelaiset alusti Töölössä pistesaalistukseen viimeistelyllään Lee Erwin, joka nousi kauden kahdeksannellaan kärkeen maalipörssissä.

–  Tosi tyytyväinen voitosta, tärkeät pisteet. Laatua ja nopeutta oli kärjessä, Hakan vastuuvalmentaja Teemu Tainio kiteytti.

Brittihyökkääjä Erwinin osuma syntyi ilmasta ohjauksella HIFK:n brassimaalivahti Ramilson Almeida da Silvan edestä. Helsinkiläisistä Erwiniä yrittivät tilanteessa paimentaa Sergei Eremenko ja Jesse Nikki, mutta britti päihitti heidät tuikkaamalla Logan Rogersonin poikittaispassin nappiosumalla verkkoon 38. minuutilla.

HIFK pelasi ilman pelikiellossa olleita tähtimaalivahti Betoa ja puolustuksen tukipilariaan Sakari Mattilaa. HIFK:n sauma kauden ensimmäiseen kotivoittoon katosi vääjäämättömästi. Pian 3  154 katsojan kokoinen yleisö todisti myös tasapelimahdollisuuden kaikkoamista Stavros Zarokostasin tuplattua vieraiden karun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Päästetään aivan liian helppoja maaleja. Rakentelumme puolustus- ja keskikentän alueella oli hyvää, mutta hyökkääjiltä pallo palasi kuin bumerangi, turhauttavaa, HIFK:n päävalmentaja Mixu Paatelainen puntaroi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi