play

Hakan tappioton taival päätökseen Maarianhaminassa

STT-Lehtikuva

Valkeakoskelainen FC Haka seikkaili yli kaksi ja puoli kuukautta miesten jalkapalloliigassa tappiotta, kunnes IFK Mariehamn uusi lauantaina HJK:n toukokuisen tempun. Brasialaishyökkääjä viimeisteli kolmannella ja varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla maalit, joilla kotijoukkue voitti 2–0 (1–0).

–  Joukkueella oli pieni vaikeampi jakso, mutta nyt taisteltiin hyvin yhdessä. Muutaman uuden pelaajan takia kilpailu pelipaikoista on aiempaa kovempaa, kommentoi ulvilalaissyntyinen IFK-toppari Patrik Raitanen, 21.

Hakan pisteputkessa oli neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Kauden maalimääränsä kuuteen nostanut Dé auttoi maarianhaminalaisia karistamaan niskasta ainakin suoran putoamisen peikkoa. Ensimmäisensä Dé puski Olawale Tehen nappikeskityksestä, toisensa laukoi puolityhjään maaliin John Owoerin esityöstä. Täysi pistepotti oli IFK:n ensimmäinen neljään viikkoon.

– Emme onnistuneet yhtään perusasioissa. Teimme aikaisen takaiskumaalin jälkeen tyhmiä virheitä. Liian moni suoritti alle oman tasonsa, kiteytti keskikentällä viihtyvä Hakan nurmijärveläislähtöinen Tino Purme, 24.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi