play

Halep ja Wawrinka jättävät Tokion olympiatenniksen väliin

Naistennistähdistä  Tokion olympialaisissa ei nähdä Halepin (kuvassa) lisäksi Yhdysvaltojen Serena Williamsia. LEHTIKUVA / AFP

Naistennistähdistä Tokion olympialaisissa ei nähdä Halepin (kuvassa) lisäksi Yhdysvaltojen Serena Williamsia. LEHTIKUVA / AFP

STT-Lehtikuva

Tokion olympiatenniksen osallistujalista väheni tiistaina kahdella huippunimellä, kun naisten maailmanlistan kolmonen Romanian Simona Halep ja miesten maailmanlistan 30:s, Sveitsin Stan Wawrinka, ilmoittivat kumpainenkin vetäytyvänsä olympialaisista.

Pohjevammasta kärsivä Halep joutui jo aiemmin jättämään väliin Ranskan avoimen tennisturnauksen ja nyt maanantaina alkaneen Wimbledonin tennisturnauksen.

Pekingin olympialaisissa vuonna 2008 miesten tenniksen nelinpelikultaa yhdessä Sveitsin Roger Federerin kanssa voittanut Wawrinka sen sijaan toipuu jalkaleikkauksesta, minkä vuoksi osallistuminen tuleviin olympialaisiin ei ole mahdollista.

Jo aiemmin Tokion olympiatenniksen ovat ilmoittaneet jättävänsä väliin muun muassa Yhdysvaltojen Serena Williams, Espanjan Rafael Nadal ja Itävallan Dominic Thiem.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tokion olympialaiset alkavat 23. heinäkuuta ja päättyvät 8. elokuuta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi