play

Hämäläisen liigauran avausmaali käynnisti kuopiolaisjuhlat – KuPS on hävinnyt viimeksi liigassa toukokuussa

STT-Lehtikuva

Miesten jalkapalloliigaa johtavaa HJK:ta takaa ajava KuPS on pelannut sarjassa 13 peräkkäistä ottelua tappiotta. KuPS on hävinnyt viimeksi liigassa 29. toukokuuta. Lauantaina KuPSin vireen koki SJK, jonka kuopiolaismiehistö lannisti 3–0-kotivoitolla.

KuPSin 1-0-johtomaalin tykitti alakulmaan ensimmäisellä puoliajalla Taneli Hämäläinen, joka nousi vasemmalta hyökkäykseen. Maali oli 20-vuotiaan puolustajan ensimmäinen liigassa.

–  Näin, että linjan takana oli tilaa. Sain sinne syötön, otin pallon rinnalla alas ja ammuin vasemmalla jalalla täysillä, Hämäläinen kertasi.

Hämäläisen pelikausi on sujunut hyvin, sillä hän on saanut mukavasti vastuuta KuPSin puolustuksessa. Liigaotteluja on miehelle kertynyt 15. Hämäläinen on pelannut myös 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Olen tyytyväinen kauteeni. Iso kiitos valmennukselle, että olen saanut vastuuta, Hämäläinen sanoi.

SJK oli hyvin mukana kenttäpelissä, mutta maalintekopaikkojaan joukkue ei kyennyt hyödyntämään. SJK:n puolustus puolestaan oli vaikeuksissa, kun KuPS iski nopeilla hyökkäyksillä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi