play

Helsingin IFK jyräsi Pelicansin yli – ”Onhan yleisön edessä ihan mahtavaa pelata”

STT-Lehtikuva

Yhtenä suurimpana mestarisuosikkina liigakauteen lähtenyt Helsingin IFK otti kauden ensimmäisen voittonsa lauantaina. Pelicans kaatui vieraskaukalossa maalein 6–3.

Helsinkiläisten voiton arkkitehtina kunnostautui hyökkäysvitja Olli Palola (1+2), Alex Broadhurst (2+1) ja Jere Innala (0+1).

Etenkin Palola on ollut mielissään fanien paluusta katsomoon.

–  Olen pelannut lähes kolme vuotta putkeen joko tyhjille tai lähes tyhjille katsomoille. Ei meillä Kiinassa (Kunlun Red) käynyt hirveästi kansaa, ja niiden vuosien jälkeen Ruotsissa korona sotki kaiken. Nämä liigakauden kaksi ensimmäistä kamppailua ovat siinäkin mielessä olleet aivan älyttömän upeita hetkiä. Taas muistan, miksi ylipäätään pelaan jääkiekkoa, Palola hehkutti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

IFK:n vierasvoitto tiesi myös sitä, että seuralegenda Ville Peltonen otti ensimmäisen voittonsa Liigassa päävalmentajana.

Pelicansin kapteeni Joonas Jalvanti ei selitellyt tappiota.

–  Jäimme jo kakkoserässä pyörimään liiaksi omiin. Se vaihe jäi päälle myös päätöserään, jota vastustaja vei selvästi. Fiilis hallissa oli kuitenkin erinomainen. Tätä hetkeä olemme odottaneet, Jalvanti sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi