play

Helsinki Cupissa vedettiin yli sata rankkarikisaa ja yksi 42 laukojan trilleri – "Huikeaa nähdä, mitä Helsinki Cup merkitsee 20 000 jalkapalloilevalle lapselle ja nuorelle"

Helsinkiläinen PPJ voitti Helsinki Cupin B17-sarjan finaaliottelun Helsingin Olympiastadionilla.  LEHTIKUVA / Jussi Nukari

Helsinkiläinen PPJ voitti Helsinki Cupin B17-sarjan finaaliottelun Helsingin Olympiastadionilla. LEHTIKUVA / Jussi Nukari

STT-Lehtikuva

Järjestyksessään 46. jalkapallon junioriturnaus Helsinki Cup päättyi lauantaina. Tänä vuonna turnauksessa urakoi pääkaupungin helteissä maanantaista lauantaihin 1  371 joukkuetta.

–  Sää on ollut kuin morsian, ja iloisten elämysten lisäksi kaikille osallistujille jää muistoksi varmasti myös kiva rusketus, Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne iloitsi ennen finaalipäivää.

Turnauksen naisten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Linda Sällström antoi vinkkinsä junioreille rangaistuspotkukilpailuiden painetilaan. Vinkeille riitti kysyntää, sillä torstain ja lauantain välillä pelatuissa jatkopeleissä lauottiin yli sata rankkarikisaa.

Hurjin rankkarimittelöistä käytiin perjantaina Leppävaaran Pallon ja espoolaisen Hongan 11-vuotiaiden poikien kesken, kun välieräottelun ratkaisu vaati peräti 22 paria laukojia. Rankkarikisassa tehtiin 41 maalia 42 yrityksestä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tänä vuonna turnauksen menestynein seura oli 11 mestaruutta voittanut Helsingin Jalkapalloklubi.

–  On ollut huikeaa nähdä, mitä Helsinki Cup merkitsee noin 20  000 jalkapalloilevalle lapselle ja nuorelle haasteellisen futisvuoden päätteeksi. Pelaamisesta välittyvä aito ilo ja yhteisöllisyys on se juttu, minkä takia tätä teemme, Kavanne sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi