play

HIFK:n voima jyrisi Vaasassakin

STT-Lehtikuva

Vaasan Sportin ja Helsingin IFK:n liigaottelussa Vaasan jäähalli kumisi tyhjyyttään. Sportin ensimmäinen ottelu tällä kaudella ilman yleisöä päättyi HIFK:n 4–1-voittoon lukemin, ja peli olisi ollut yleisöön menevä.

–  Vähän se on outoa, mutta ei sille mahda mitään. Molemmille joukkueille tilanne on sama, eikä auta muu kuin pelata, viittasi HIFK:n avausmaalin tehnyt Jere Innala tyhjiin katsomoihin.

Sportin ja HIFK:n välisiin otteluihin liittyy historiallinen asia. HIFK on nimittäin ainut joukkue, jota vastaan Sport on pelannut liigassa tasapelin. Tuo historiallinen tapahtuma oli marraskuussa 1975.

Tasaisuudesta ei torstaina ollut tietoakaan, sillä HIFK lateli jo ensimmäisessä erässä kolme maalia. Niistä Innala teki ensimmäisen ja oli mukana toisessa syöttäjänä. Vaikeaakin HIFK:lla oli toisen erän alussa ja kolmannessa erässä. HIFK:n päätöserän neljästä laukauksesta kolme merkittiin Innalalle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Peli lähti hyvin rullaamaan, mutta vastustaja paransi koko ajan, oli Innala havainnut.

HIFK on voittanut 19:stä pelaamastaan vierasottelusta 13, joten saldo on melko hyvä.

–  Ihan hyvin on raavittu voittoja vieraissa. Ehkä kotona käy niin, että vastustajat tulevat kovaa ja haluavat voittaa juuri IFK:n, otaksui Innala.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi