play

Joensuun Katajan pronssiottelu on kuunneltavissa lauantaina kello 17 suorana lähetyksenä Karjalainen Sykkeeltä

Katajan Thomas Tumba (23) on loistanut edellisissä otteluissa ja Grant Singleton on väläyttänyt nopeuttaan tuoden virtaa Katajan peliin. Kuva välierien kotiottelusta BC Nokiaa vastaan.

Katajan Thomas Tumba (23) on loistanut edellisissä otteluissa ja Grant Singleton on väläyttänyt nopeuttaan tuoden virtaa Katajan peliin. Kuva välierien kotiottelusta BC Nokiaa vastaan. Kuva: Juha Inkinen

Jarmo Sieviläinen

Lauantaina kello 17 alkaen pelattavassa Korisliigan pronssiottelussa ratkeaa, saako Joensuun Kataja SM-mitalin tältä koripallokaudelta.

Kauhajoella pelattavasta ottelusta Karhu Basket–Kataja Basket on kuunneltavissa suora radiolähetys Karjalainen Sykkeellä. Lähetyksen selostaa paikan päältä Karjalaisen urheilutoimittaja Petri Siitonen.

Sekä Kataja että Karhu Basket päätyivät pronssiotteluun äärimmäisen täpärien välieräsarjojen jälkeen. Kataja taipui välierissä BC Nokialle voitoin 3–4, ja myös Karhu Basket joutui toteamaan Seagullsin paremmaksi voitoin 3–4.

Korisliigan finaalisarja alkoi jo keskiviikkona, jolloin BC Nokia haki yllätysvoiton Helsingistä.

Vuosi sitten Kataja saavutti Korisliigassa SM-pronssia. Kataja on saanut Korisliigassa kaikkiaan 13 SM-mitalia ja hakee täydennystä mitaliketjuun lauantaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi