play

Hjalmarsson iski Sportille jälleen voittomaalin – KalPan kiri jäi kesken

STT-Lehtikuva

Vaasan Sport otti kauden toisen voittonsa jääkiekkoliigassa, kun se kaatoi Kuopion KalPan kotonaan maalein 2–1. Kolmannen erän alussa Sport meni kahden maalin johtoon, kun ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarsson lakaisi kiekon maalienedushässäkän päätteeksi KalPan maaliin.

Osumaa tarkasteltiin videolta, sillä kiekko ylitti juuri ja juuri maaliviivan, mutta lyhyen tarkastuksen jälkeen maali hyväksyttiin. Sport on voittanut viidestä ensimmäisestä pelistään kaksi, joista molemmissa voittomaalin on tehnyt Hjalmarsson.

KalPan kiri alkoi hieman ennen kolmannen erän puoliväliä, kun yhdysvaltalaispuolustaja Colby Sissons laukoi siniviivalta kuopiolaiset maalin päähän. Jarrua KalPan kirille laittoi kuitenkin Benjamin Korhonen, joka otti kaksiminuuttisen jäähyn reilu kolme minuuttia ennen loppua epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Tasoitus jäikin tekemättä, vaikka KalPa loi vielä viimeisellä minuutilla muutaman maalipaikan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Ei ole millään tavalla hyväksyttävää, että taistelemme voitosta ja annamme tuossa tilanteessa vastustajalle happea. Tilanne käytiin aika jämäkästi läpi, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen harmitteli pelin jälkeen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi