play

HJK juhli vierasvoittoa Konferenssiliigassa – Alashkert kaatui maalijuhlassa

STT-Lehtikuva

HJK nappasi armenialaisesta Alashkertista 4–2-vierasvoiton jalkapallon miesten Konferenssiliigan A-lohkossa. Lohkovaiheen avauskierroksella itävaltalainen LASK oli voittanut HJK:n Helsingissä.

HJK siirtyi Jerevanissa pelatussa Alashkert-ottelussa kahdeksannella minuutilla johtoon, kun Riku Riski laukoi pomppupallosta maalin.

Jose Embalo toi kotijoukkueen 24. minuutilla tasoihin Tim Sparvin karmean harhasyötön jälkeen. Alashkertin tilanne synkkeni 36. minuutilla, kun Artak Grigorjan kaatoi läpiajoon kirmanneen Roope Riskin ja lensi punaisella kortilla suihkuun.

Toisella puoliajalla Filip Valencic laukoi takanurkkaan HJK:n toisen maalin. Roope Riski taituroi runsaan tunnin kohdalla 1–3-osuman. Lisäajalla Aleksandar Glisic kavensi ja HJK:n Anthony Olusanya laukoi päätösnumerot.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lohkon toisessa pelissä kotijoukkue LASK pelasi Makkabi Tel-Avivia vastaan 1–1. Makkabi ja LASK ovat neljässä, HJK kolmessa ja Alashkert nollassa pisteessä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi