play

HJK:n Hoskonen teki jälleen voittomaalin

STT-Lehtikuva

Toppari Arttu Hoskonen teki toisessa peräkkäisessä HJK:n jalkapalloliigan ottelussa voittomaalin, kun sarjakakkonen kaatoi lauantaina Ratinan stadionilla Ilveksen 2–1 (0–1).

–  Tämä oli tosi iso voitto, sillä nousimme takaa ja olemme otteluruuhkassa. Maalini tulevat näköjään ryppäinä ja ovat vähän samantyyppisiä, edellinen tuli myös takatolpalta, Hoskonen sanoi.

Hoskonen, 25, oli yksi kolmesta pelaajasta, joka aloitti viime keskiviikkona Plzeniä vastaan ja kenttäpelaajista ainoa, joka pelasi täydet minuutit molemmissa.

–  Hän on fyysisesti vahva ja potentiaalia on kehittyä, kehui HJK:n valmentaja Toni Koskela.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ilves ei ole voittanut HJK:ta Ratinassa sitten heinäkuun alun 1992. Ilveksen noustua takaisin liigaan kaudeksi 2015 se on voittanut kolme kertaa HJK:n Tammelan stadionilla, minne joukkue palaa kaudeksi 2024.

Voitoista kaksi tuli maalein 1–0 loppuunmyydyllä stadionilla, sama tilanne oli lauantaina 3  453 katsojan edessä vielä 70. minuutilla.

–  Tammelassa yleisö on lähempänä eli tunnelma ja kannustus vaikuttaa enemmän. Tänään pelasimme hyvin tunnin, sitten HJK:n vaihtojen jälkeen ja johtotilanteessa meni liikaa puolustamiseksi, analysoi Ilveksen valmentaja Toni Kallio.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi