play

HJK osui kahdesti KuPSin maalikehikkoon – liigan kärkikamppailusta puuttuivat vain maalit

STT-Lehtikuva

KuPS ja HJK pelasivat laadukkaan ja kiihkeän miesten jalkapalloliigan kärkitaistelun, jossa vain maalit puuttuivat. KuPSin kannattajat joutuivat pidättelemään hengitystään, kun pallo kolahti kahdesti kotijoukkueen maalin tolppaan. Molemmilla kerroilla asialla oli HJK:n Jair Silva.

–  Meillä oli paikkamme. Olemme pettyneitä, koska voittoa lähdimme hakemaan, HJK:n puolustaja Miro Tenho sanoi.

Kun lisäksi maalivahdit olivat erinomaisessa vireessä, tuloksena oli 0–0. Sekä KuPSin Johannes Kreidl että HJK:n Conor Hazard esittivät muutaman huipputorjunnan ottelussa. Kreidl venytti kätensä Nassim Boujellabin ja David Brownen alakulmaan suuntautuneisiin vetoihin. Hazard puolestaan torjui varmasti KuPSin Janis Ikaunieksin ja Tim Väyrysen maalintekoyritykset.

KuPS piti palloa HJK:ta enemmän, mutta se ei auttanut kotijoukkuetta. HJK myös puolusti omaa maalia tiukasti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Oli vaikea päästä HJK:n linjan taakse. Tavallaan pitää olla tyytyväinen, koska vastustajalla oli kaksi ylärimaa, KuPSin keskikenttäpelaaja Anton Popovitsh totesi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi