play

Hohneck ja Galius Vincennesin ravien voittajat

STT-Lehtikuva

Philippe Allairen Hohneck voitti 4-vuotiaiden Criterium Continentalin ja Severine Raimondin Galius oli paras 5-vuotiaiden Prix Tenor de Baunessa Vincennesissä sunnuntaina. Voittajat saivat paikat tammikuun viimeisenä sunnuntaina ajettavaan Prix d’Amerique -kisaan.

Criterium Continentalissa paineltiin vauhdilla. Bleff Dipa haki keulapaikan ja veti ensimmäiset 600 metriä 06,3. Björn Goop kannusti Alessandro Gocciadoron Bepi Bin seuraavaksi keulaan, 1  100 metriä jäi taakse 08,9-kyydissä.

Bepi Bi saapui maalisuoralla ensimmäisenä, mutta se väsyi. Francois Lagadeucin ajama Hohneck pinnisti johtavan rinnalta vahvimmin ja painui 90   000 euron voittoon ajalla 10,4a/2100m. Benoit Robinin ohjastama Hussard du Landret kiersi pitkään kolmatta rataa, mutta rynnisti hienosti kakkoseksi.

Tanskassa syntynyt Empire viiletti Prix Tenor de Baunessa ensimmäiset 1  200 metriä 13,7-kyytiä. Sen jälkeen keulaan painui Yoann Lebourgeoisin ajama Galius. Suosikki Ampia Mede Sm laukkasi loppukaarteessa, ja sen voittoputki katkesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Galius porhalsi 45  000 euron voittoon ajalla 12,5/2700m. Tomas Malmqvistin valmentama Empire seurasi hyvin kakkoseksi ja olisi saattanut haastaa voittajan, jos tilaa olisi tullut.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi