play

HPK:n tehot edelleen hukassa: ”Alkaa peikko heräilemään viime kaudesta”

STT-Lehtikuva

Jääkiekon SM-liigan jumbosijalle alkukaudella päätynyt HPK jatkoi kamppailuaan tehottomuutta vastaan. Alkukauden trendin mukaisesti se onnistui varsinaisella peliajalla maalinteossa vain kertaalleen, kun KalPa keräsi täydet pisteet Kuopiossa maalein 4–1. Kauden ensimmäisessä seitsemässä liigaottelussa HPK on onnistunut lyömään kiekkoa verkkoon vain yhdeksän kertaa.

–  Jos suorittamisen taso on tätä luokkaa, niin ei sillä voi oikein parempaa odottaakaan. Kausi lähti pelillisesti hyvin käyntiin, mutta nyt ollaan muutama peli nytkähdetty ja sieltä alkaa peikko heräilemään viime kaudesta, HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen harmitteli viime kaudelta tuttua ongelmaa.

KalPa puolestaan jatkoi pirteää nousuvirettään nappaamalla toisen peräkkäisen suurinumeroisen kotivoiton. Heti pelin ensimmäisellä minuutilla Miikka Pitkänen (1+1) veivasi taidokkaan maalin rangaistuslaukauksesta, ja vahvaa starttia lisäsi Kasper Simontaival, jonka osumalla KalPa otti 2–0-johdon jo vajaan neljän minuutin pelin jälkeen.

–  Jämäkästi tultiin otteluun. Ei ihan raikkaimmillaan oltu tänään, mutta tosi tärkeä voitto meille, KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen summasi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi