play

Hradecky torjui pilkun ja nollasi Mönchengladbachin

 Leverkusen kukisti Mönchengladbachin 4–0 ja otti kauden ensimmäisen voittonsa.  DPA / LEHTIKUVA

Leverkusen kukisti Mönchengladbachin 4–0 ja otti kauden ensimmäisen voittonsa. DPA / LEHTIKUVA

STT-Lehtikuva

Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky jatkoi vahvoja otteita jalkapallon Saksan Bundesliigassa, kun Leverkusen kukisti Mönchengladbachin 4–0 ja otti kauden ensimmäisen voittonsa.

Avausottelussa Leverkusen jäi 1–1-tulokseen Union Berlinin kanssa, mutta rynnäköi lauantaina nopeasti karkumatkalle. Mönchengladbachin maalivahti Yann Sommer hörppäsi Mitchel Bakkerin laukauksen, ja viitisen minuuttia myöhemmin Patrik Schick tuplasi johdon.

Mönchengladbachilla oli takana kelpo sarja-avaus, kun se nipisti pisteen yhdeksän edellistä mestaruutta voittaneelta Bayern Müncheniltä. Reilua viikkoa myöhemmin mikään ei sujunut. Lars Stindl yritti kavennusta rangaistuspotkulla avausjakson lopussa, mutta Hradecky torjui. Seuranneen kulmapotkun jatkotilanteessakin suomalaismaalivahti ehti pallon eteen.

Toisella jaksolla Hradecky koppasi Stindlin puskun ja esiintyi muutenkin vahvasti. Moussa Diaby upotti 3–0-maalin Mönchengladbachin puolustajan jalan kautta, ja Nadiem Amirin veto painui verkkoon Sommerin näpeistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Leverkusenin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo pääsi kentälle kymmenen minuuttia ennen loppua ja pääsi hyvin mukaan peliin. Sommer torjui lopussa Pohjanpalon puskun.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi