play

Hurrikaani-Loimaa palasi pitkältä joulutauoltaan voitokkaasti

STT-Lehtikuva

Hurrikaani-Loimaa nousi tiistaina 0–2-tappioasemasta 3–2-voittoon lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Akaa-Volleyta vastaan.

Ottelusta muodostui hakkureiden kaksintaistelu. Siinä sekä Hurrikaanin Antti Ropponen että Akaa-Volleyn Urpo Sivula tekivät 35 pistettä. Ropponen iski 54 passista 28 pistettä ja teki viisi virhettä, Sivula 62 passista 33 pistettä, mutta saldoa tahrasi 11 hyökkäysvirhettä.

–  Tuli ainakin tarpeeksi passeja, kiitos Santerille (Välimaa) luottamuksesta. Kaksi erää oltiin alussakin hyviä, mutta erien loput olivat heikkoja. Tauon jälkeen peruspeli riitti voittoon, Ropponen sanoi Ruudun haastattelussa.

Sivula oli hyvin itsekriittinen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Tauon jälkeen rupesin tekemään liikaa virheitä, suttasin vähän liikaa. Oli hyviä paikkoja, mutta suora virhe on aina tyhmä. Kaksi erää meillä oli peruspeli raiteillaan, Sivula sanoi.

Voitto oli Hurrikaanille kolmas peräkkäinen, edellisen kerran se oli pelannut 19. joulukuuta. Akaa-Volleylle ottelu oli jo kolmas tänä vuonna. Hurrikaani kasvatti kotiotteluiden pisteputkensa viiteen, voittoja niistä on kolme.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi