play

Huuhkajien MM-karsintalohkossa dopingtapaus – Kazakstanille tasapelipisteen iskenyt Ruslan Valiullin kärysi

STT-Lehtikuva

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen kanssa samassa MM-karsintalohkossa pelaavan Kazakstanin keskikenttäpelaaja Ruslan Valiullin on antanut positiivisen dopingnäytteen. Asiasta kertoi muun muassa uutistoimisto AP.

Valiullinin seurajoukkue FK Tobol kertoi, että laitapelaaja antoi positiivisen näytteen Konferenssiliigan karsintaottelussa 12. elokuuta, mutta sai tiedon näytteestä vasta 2. syyskuuta.

Valiullin, 27, teki Kazakstanille kaksi maalia syyskuun 1. päivänä , kun joukkue nousi MM-karsintaottelussaan Ukrainaa vastaan lisäajalla 2–2-tasapeliin. Hän ei ollut joukkueen mukana seuraavissa karsintaotteluissa Suomea ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefan sääntöjen mukaan yhden pelaajan dopingkäry ei muuta ottelun tulosta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

–  Asiasta on aloitettu tutkinta, jossa yritämme selvittää, miten kiellettyjä aineita on päässyt pelaajan vereen, Tobol ilmoitti verkkosivuillaan.

Kazakstanin jalkapalloliiton pääsihteeri Azamat Aitkhozhin kertoi venäläiselle uutistoimisto RIA Novostille, että Valiullin uskoi positiivisen testituloksen johtuvan hänen nauttimistaan vitamiineista.

MM-karsintojen D-lohkossa viimeisenä oleva Kazakstan on kerännyt viidessä ottelussaan kaikkiaan kolme tasapelipistettä Ukrainaa ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Suomi voitti Kazakstanin viime lauantaina Helsingissä 1–0.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi