play

Icecream In ja Lightning Stride menestyivät Solvallan raveissa

STT-Lehtikuva

Nina Pettersson-Perklénin valmentama Icecream in ravasi 110  000 kruunun kakkossijan Diamantstoetin finaalissa Solvallassa maanantaina. Heli ja Petri Tarrimaan omistama Suomessa syntynyt Lightning Stride oli 2-vuotislähdön ykkönen.

Örjan Kihlström ajoi Icecream Inin johtopaikalle. Thomas Uhrberg ohjasti Nova Mahironin takamatkalta sen rinnalle. Nova Mahiron vyöryi maalisuoralla ohi ja vei 220  000 kruunun voiton ajalla 14,6/2  160 m. Talli Tuutin Täydeltä omistaa Icecream Inin, joka taisteli hyvin ja oli kakkonen.

Suomalaisvoittoa juhlittiin Menhammar Stuterin 2-vuotislähdössä. Thomas Uhrberg tarjosi Pauli Pitkäsen kasvattamalle Lightning Stridelle hyvän juoksun, ensin sisäradalla ja sitten toisen jonon kakkosena. Jerry Riordanin valmentama ja Heli Tarrimaan hoitama tamma kiri maalisuoralla varmasti ykköseksi. 100  000 kruunua tuli ajalla 15,5/1  640 m.

–  Lightning Stride on rauhallinen ja miellyttävä nuori hevonen. Tänään uskoin, että pärjäämme, jos vain juoksu onnistuu. Loppukiri oli tosi hyvä, Uhrberg kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ruotsissa työskentelevät Tarrimaat ostivat Lightning Striden Ypäjän huutokaupasta viime vuonna.

Very Kronos otti kolmannen peräkkäisen voiton kultafinaalissa. Erik Adielsson ajoi Svante Båthin valmentaman hevosen keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Very Kronos hallitsi ja voitti 300  000 kruunua ajalla 13,4a/2  140 m.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi