play

Identtiset Mäenpään kaksoset syöttivät molemmat maalin

STT-Lehtikuva

IFK Mariehamn nousi lauantaina pois karsijan paikalta jalkapalloliigassa, kun joukkue kaatoi vieraissa Hakan 2–1 ja nousi valkeakoskelaisten edelle.

Eero Tamminen teki vieraiden avausmaalin Aapo Mäenpään keskityksestä ja toisella jaksolla Aapoa puoli tuntia nuorempi Niilo Mäenpää syötti Yanga Balison läpi ja tämä ohitti Mika Hilanderin. Aleksandar Vucenovic toi Hakalle sen jälkeen pientä lohtua.

–  Sanoin viikko sitten Aapolle treeneissä, että jos olen toisella laidalla niin keskitä. Se oli hyvä pallo, pääsin pienellä liikkeellä pakin eteen. Noin läheltä kun puski noin kovaa niin ei Mikakaan mahtanut mitään, Tamminen viittasi Ilves-aikojen joukkuekaveriinsa.

Haka oli toukokuussa voittanut Maarianhaminassa 3–0, nyt osat vaihtuivat. Mariehamn on nyt uuden valmentajan Daniel Norrmenin alaisuudessa voittanut kaksi ottelua kolmesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hämeenlinnasta lähtöisin olevat Mäenpäät pelasivat molemmat nuorina Hakassa, Aapo 2015–16 ja Niilo 2015–17.

–  Kolme kautta pelasin täällä ja Hakalla on paikka sydämessä. Tänään oli pakko saada itsellekin syöttöpiste, kun Aapollakin oli. Siitä olisi tullut kuittia, Niilo Mäenpää sanoi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi